RSV wint DK Spelregels, Gouda naast RSV naar NK in Eindhoven

Afgelopen donderdag 19 april was de HSV in hun clubhuis bij hsv RAS de host voor het DK Spelregels COVS West 2. Dit DK werd samen met Colin Prooi, Nils van Kampen en Jan Wouter Kok georganiseerd in de de nieuwe opzet van teams van 4 die steeds in wisselende koppels van 2 een ronde spelen.

Het was goed om te zien dat er deze keer weer 4 verenigingen mee deden. Naast de RSV (2 teams) deden de HSV, Gouda en Rijnmond mee. Hopelijk zullen ook Leiden en bijvoorbeeld Vlaardingen in komende edities weer mee doen.

Tijdens deze gezellige en goed georganiseerde avond bleek de RSV met beide teams de sterkste te zijn, waarbij uiteindelijk de RSV 1 (Franklin, Isabella, Harley & Abdel) en RSV 2 (Giovanni, Michael, Enrico & Bart) met grote afstand 1e en 2e werden. Tussen nummer 3 en 4 was het verschil slechts enkele punten, waarbij de nummer 3 uiteindelijk naar het NK zou gaan, omdat de RSV daar dit jaar haar titel verdedigt. In een spannende race was Gouda uiteindelijk net de betere en zal samen met de RSV West II vertegenwoordigen.

Voor de RSV was dit een goede generale, waarbij duidelijk werd dat het vele oefenen zijn vruchten afwerpt. Hopelijk zet dit zich ook door naar het NK, wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in!

Namens de teams willen we als RSV de HSV, Colin, Nils en Jan Wouter hartelijk danken voor het mogelijk maken van deze avond!

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar