Nils van Kampen debuteert a.s. zaterdag in de Eredivisie!

Met trots willen wij melden dat ons lid Nils van Kampen aanstaande zaterdag zijn debuut mag gaan maken in de Eredivisie bij de wedstrijd Heracles Almelo – ADO Den Haag als assistent-scheidsrechter!
(Lees meer in het volledige bericht)
 
5 seizoenen geleden, sinds het seizoen 2014/2015 is Nils toegetreden tot de groep TTBV (Talententraject Betaald Voetbal).
Al na 1,5 seizoen in dit traject werd Nils beloond voor zijn harde werken met zijn debuut in het betaalde voetbal. Op 7 Maart 2016 maakte hij bij de wedstrijd Jong PSV – Fortuna Sittard zijn eerste minuten als assistent-scheidsrechter in het BV.
Aan het einde van dat seizoen promoveerde Nils naar de ‘Masterclass Betaald Voetbal’ wat inhoudt dat je dan voornamelijk wedstrijden krijgt in de 1e divisie.
Tussendoor kreeg Nils ook andere wedstrijden, waaronder wedstrijden in de ‘grote’ KNVB Beker(8 wedstrijden), maar ook wedstrijden in de profcompetitie in België(4 wedstrijden).
 
Met de invoering van de VAR werd Nils opgeleid om ook als videoscheidsrechter op te treden. Sinds eind vorig seizoen werd hij ook aangesteld als AVAR(Assistent-VAR) en inmiddels heeft Nils al 8 wedstrijden als AVAR gehad in de Eredivisie. Wij hebben hem hier online ook al in actie kunnen zien omdat al 3 ‘VAR-momenten’ zijn gebruikt door de KNVB als ‘VAR-moment van de week’.
 
En nu, na 80 wedstrijden in de 1e divisie, heeft Nils het mooie bericht gehad dat hij aanstaande zaterdag (30 November 2019) zijn debuut mag maken als assistent-scheidsrechter in de Eredivisie bij de wedstrijd Heracles Almelo – ADO Den Haag.
Deze ontmoeting tussen de nummer 8 en 17 van de eredivisie staat onder leiding van Jeroen Manschot en zal aanvangen om 20.45uur in het ‘Erve Asito’, het onderkomen van Heracles Almelo.
 
Namens de RSV wensen wij Nils ontzettend veel succes en plezier aanstaande zaterdag in Almelo. We hopen dat dit slechts het begin is van een mooie en lange carrière in de Eredivisie en wie weet wat nog meer!
 

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar