Isabelle van Gilst naar Portugal!

Isabelle van Gilst is door de KNVB aangesteld om van 13 tot 19 Februari af te reizen naar Algarve om daar onderdeel te zijn van de arbitrage voor het ‘Women u16 UEFA Development Tournament’.
Het is voor de 20-jarige Isabelle de eerste keer dat zij mag afreizen naar het buitenland om actief te zijn op een internationaal toernooi als deze.
 
Vorig jaar heeft Isabelle al mogen assisteren bij twee interlands in Nederland, namelijk de meideninterlands Nederland u15 – USA u15 & Nederland u16 – Engeland u16.
Deze aanstelling is dus weer een mooie stap in haar jonge carrière en ze is dan ook enorm gemotiveerd om in Portugal te laten zien wat ze kan. ‘Het is een hele mooie kans en goed voor mijn ontwikkeling. Ik heb er dan ook veel zin in en kan niet wachten om me te bewijzen op het veld’, aldus Isabelle.
 
In dit vierlandentoernooi spelen Portugal, Duitsland, Frankrijk en Nederland mee en verzorgt de KNVB de complete arbitrage (en de begeleiding hiervan). Alle zes wedstrijden zullen worden gespeeld in het ‘Estádio Municipal de Vila Real de Santo António’ en zullen worden gespeeld op 14, 16 en 19 Februari.
 
Van deze zes wedstrijden zal Isabelle twee wedstrijden actief zijn als assistent-scheidsrechter, maar ze mag ook nog één wedstrijd als scheidsrechter in actie komen.
De aanstellingen voor elke wedstrijd moeten nog bekend worden gemaakt, het is dus op dit moment nog niet bekend welke wedstrijden Isabelle mag leiden.
 
Wij van de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging zijn hartstikke trots op deze prachtige aanstelling en wensen Isabelle dan ook heel veel succes tijdens de wedstrijden op dit toernooi!
 
(foto: John Schenk)

Onderwerp: 

Groepen: 

Zichtbaarheid: 

Openbaar

Bestand: